Ukkosen kutsuminen

3-piirin kutsuminen

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: 48 metriä

Komponentit: taikasana, ele

Kesto: keskittyminen, enintään 10 minuuttia

Sylinterin muotoinen, 4 metriä halkaisijaltaan oleva myrskypilvi ilmestyy pisteeseen loitsun kantamalla, jonka voit nähdä ja joka on 30 metriä yläpuolellasi. Jos et pysty näkemään tarpeeksi korkealla olevaan pisteeseen, loitsu epäonnistuu automaattisesti (esimerkiksi, jos olet matalassa huoneessa).

Kun loitsit ukkosen kutsumisen, valitse piste loitsun kantamalla, johon sinulla on näköyhteys. Jokainen olento kahden metrin etäisyydellä valitsemastasi pisteestä joutuu heittämään ketteryys-pelastusheiton. Epäonnistuneet kärsivät 3n10 salamavahinkoa, ja onnistuminen puolittaa vahingon. Jokaisella vuorollasi voit loitsun keston aikana kutsua salamoita vastaavalla tavalla joko samaan tai johonkin toiseen pisteeseen loitsun kantamalla. Jos ulkona on ukonilma kun loitsit ukkosen kutsumisen, loitsu ei luo myrskypilveä vaan antaa olemassa olevan myrskyn komentoosi, jolloin voit kutsua siitä salamoita. Näissä olosuhteissa salaman vahinko myös nousee 1n10 pisteellä ollen 4n10.

Korkeammilla loitsuvarauksilla. Kun loitsit ukkosen kutsumisen käyttäen neljännen tai korkeamman piirin loitsuvarausta, vahinko nousee 1n10 jokaista loitsuvarauksen piiriä kohden, joka on kolmatta piiriä korkeammalla.


Ylätaso Kolmannen piirin loitsut

Edellinen Tulipallo

Seuraava Vampyyrikosketus