Taikakehä

3-piirin suojelus

Loitsimisviive: 1 minuutti

Kantama: 4 metriä

Komponentit: taikasana, ele, aines (pyhää vettä tai hopeajauhetta ja rautaa vähintään 100 kr edestä, jotka loitsu kuluttaa)

Kesto: 1 tunti

Luot 4 metriä säteeltään ja 8 metriä korkean sylinterinmuotoisen, maagista energiaa sisältävän alueen johonkin loitsun kantamalla. Jos sylinterin alareuna koskee maata, seinää tai muuta pintaa, siihen ilmestyy hohtavia maagisia riimuja.

Valitse yksi seuraavista olentotyypeistä: taivaallinen olento, elementaali, keiju, piru tai epäkuollut. Taikakehä vaikuttaa seuraavilla tavoilla kyseisen olentotyypin edustajiin:

  • Olento ei voi vapaaehtoisesti mennä taikakehän sisään ei-maagisin keinoin. Jos olento yrittää teleportata alueelle tai siirtyä sinne maailmatasojen välillä, sen tulee ensin onnistua karisma-pelastusheitossa.
  • Olennolla on haitta hyökkäysheittoihin taikakehän sisällä olevia kohteita vastaan.
  • Taikakehän sisällä olevia kohteita ei voi lumota, pelotella tai ottaa valtaansa kyseisen olennon toimesta.

Voit myös päättää loitsia tämä loitsun päinvastoin, jolloin estät kyseisen olennon pääsyn pois taikakehästä ja suojelet sen ulkopuolella olevia.

Korkeammilla loitsuvarauksilla. Jos loitsit tämän loitsun käyttäen neljännen tai sitä korkeamman piirin loitsuvarauksen, loitsun kesto kasvaa tunnilla jokaista loitsuvarauksen piiriä kohden, joka on kolmatta piiriä korkeammalla.


Ylätaso Kolmannen piirin loitsut

Edellinen Suojelushenget

Seuraava Taikaratsu