Loitsunaamio

2-piirin illuusio

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: kosketus

Komponentit: taikasana, ele, aines (pieni pala silkkiä)

Kesto: 24 tuntia

Asetat koskettamaasi esineeseen tai olentoon illuusion, joka antaa väärää tietoa loitsun kohteesta ennustusloitsuille. Loitsun kohde voi olla vapaaehtoinen olento tai esine, joka ei ole kenenkään mukana.

Loitsiessasi voit valita annatko kohteelle väärän auran, naamion vai molemmat. Vaikutukset kestävät loitsun keston ajan. Jos loitsit tämän loitsun samaan kohteeseen 30 päivän ajan joka päivä, illuusio muuttuu pysyväksi, kunnes taikuus puretaan siitä.

Väärä aura. Muutat kohteen olemusta loitsuille, jotka löytävät maagisen auran, kuten magian löytäminen. Voit saada tavallisen esineen tai olennon vaikuttamaan maagiselta tai päinvastoin, tai voit saada maagisen kohteen vaikuttamaan siltä, että sen olemus kuuluisi johonkin toiseen maagiseen koulukuntaan (esimerkiksi voit saada pyhän maagisen esineen vaikuttamaan siltä kuin siihen liittyisi kuolontaikuus). Halutessasi voit tehdä esineestä sellaisen, että on ilmiselvää, että siinä on tämän loitsun vaikutus, jos joku käsittelee esinettä.

Naamio. Saat vapaasti valita kohteen olentotyypin koskien miten se ilmenee loitsuille ja maagisille vaikutuksille, jotka löytävät jotain olentotyyppejä, kuten paladiinin ylimaallinen aistimus tai maaginen symboli -loitsun laukaisin.


Ylätaso Toisen piirin loitsut

Edellinen Liekkiterä

Seuraava Mystinen side