Liekkikuula

2-piirin kutsuminen

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: 24 metriä

Komponentit: taikasana, ele, aines (pala talia, ripaus rikkiä ja hyppysellinen rautajauhetta)

Kesto: keskittyminen, korkeintaan 1 minuutti

Halkaisijaltaan kaksimetrinen liekkipallo ilmestyy haluamaasi kohtaan kantamalla ja palaa loitsun keston ajan. Jokaisen olennon, joka päättää vuoronsa 2 metrin päässä liekkikuulasta, täytyy heittää ketteryys-pelastusheitto. Epäonnistuessaan olento kärsii 2n6 pistettä vahinkoa ja onnistuessaan puolet vahingosta.

Bonustoimintona voit liikutella liekkikuulaa korkeintaan 12 metrin matkan. Jos isket kuulan päin toista olentoa, kyseisen olennon pitää tehdä pelastusheitto. Kuula pysähtyy osuessaan johonkin.

Voit ylittää kuulalla alle 2 metriä korkeat esteet ja lennättää sen alle 4 metriä leveiden kuilujen yli. Kuula sytyttää kaikki syttyvät esineet, jotka eivät ole kenenkään kantamia, ja sen ympärillä on 8 metrin verran kirkasta valoa ja himmeää valoa 8 metriä siitä eteenpäin.

Korkeammilla loitsuvarauksilla. Jos loitsit tämän loitsun käyttäen kolmannen tai sitä korkeamman piirin loitsuvarauksen, vahinko kasvaa 1n6 pisteellä jokaista loitsuvarauksen piiriä kohden, joka on toista piiriä korkeammalla.


Ylätaso Toisen piirin loitsut

Edellinen Levitaatio

Seuraava Liekkiterä