Kuvajainen

3-piirin illuusio

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: 48 metriä

Komponentit: taikasana, ele, aines (hieman villaa)

Kesto: keskittyminen, korkeintaan 10 minuuttia

Luot kuvajaisen esineestä, olennosta tai jostain näkyvästä ilmiöstä, joka ei ole suurempi kuin 8x8x8 metrin kuutio. Kuvajainen ilmestyy haluamaasi kohtaan kantamalla ja kestää loitsun keston ajan. Se haisee, kuulostaa, näyttää ja tuntuu jopa oikean lämpöiseltä. Et voi kuitenkaan tehdä kuvajaista, joka aiheuttaa vahinkoa tai muuta haittaa lämmöllä, kylmyydellä, kovalla äänellä tai pahalla hajullaan.

Niin kauan kuin pidät illuusion kantamalla, voit käyttää toiminnon sen siirtämiseen toiseen kohtaan kantamalla. Voit saada kuvajaisen liikkeen näyttämään aidolta (esimerkiksi kävelyltä). Voit myös laittaa kuvajaisen tuottamaan ääniä eri aikaan, jolloin saat sen esimerkiksi keskustelemaan jonkun kanssa.

Jos joku koskee kuvajaiseen, se paljastuu illuusioksi, koska sen läpi voi kulkea. Jos olento tarkastelee kuvajaista, sille paljastuu asioiden todellinen laita onnistuneella älykkyys (tutkimus) heitolla sinun loitsujesi pelastusheiton vaikeusastetta vastaan. Olennon tajutessa kuvajaisen olevan illuusio, se näkee saman tien sen läpi eikä kuvajaisen ääni, lämpö tai haju enää vaikuta siihen.

Korkeammilla loitsuvarauksilla. Kun loitsit tämän loitsun käyttäen kuudennen tai sitä korkeamman piirin loitsuvarauksen, loitsu kestää siihen asti kun se puretaan, eikä loitsun ylläpito vaadi keskittymistä sinulta.


Ylätaso Kolmannen piirin loitsut

Edellinen Kuolleille puhuminen

Seuraava Lento