Kuunsäde

2-piirin luominen

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: 48 metriä

Komponentit: taikasana, ele, aines (kilpikiertokasvin siemeniä ja pala maasälpää)

Kesto: keskittyminen, korkeintaan 1 minuutin ajan

Hento hopeinen valonsäde loistaa taivaalta valitsemaasi pisteeseen loitsun kantamalla 2 metrin säteen ja 12 m korkeuden sylinterinä. Valonsäde loistaa sylinteriin koko loitsun keston ajan.

Olento kuunsäteen alla joutuu heittämään sitkeys-pelastusheiton astuessaan alueelle tai päättäessään vuoronsa siinä. Epäonnistuessaan olento kärsii 2n10 pistettä hohkavahinkoa tai onnistuessaan vain puolet siitä.

Muodonmuuttajat saavat pelastusheittoonsa haitan. Jos muodonmuuttaja epäonnistuu pelastusheitossa, sen todellinen luonto paljastuu. Se muuttuu välittömästi alkuperäiseen muotoonsa eikä voi muuttaa muotoa ennen kuin poistuu loitsun valaisemalta alueelta.

Jokaisella vuorolla loitsimisen jälkeen voit käyttää toiminnon siirtääksesi sädettä korkeintaan 24 metrin verran johonkin suuntaan.

Korkeammilla loitsuvarauksilla. Jos loitsit tämän loitsun käyttäen kolmannen tai sitä korkeamman piirin loitsuvarauksen, vahinko kasvaa 1n10 jokaista loitsuvarauksen piiriä kohden, joka on toista piiriä korkeammalla.


Ylätaso Toisen piirin loitsut

Edellinen Korventava säde

Seuraava Köysitemppu