Kirous

3-piirin kuolontaikuus

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: kosketus

Komponentit: taikasana, ele

Kesto: keskittyminen, korkeintaan 1 minuutin

Kosket olentoa, jonka pitää heittää viisaus-pelastusheitto tai tulla kirotuksi loitsun keston ajaksi. Loitsiessasi kirouksen valitse yksi alla olevista vaihtoehdoista:

  • Valitse jokin ominaisuuksista. Kirouksen aikana kohteella on haitta ominaisuusheittoihin ja pelastusheittoihin kyseiseen ominaisuuteen liittyen.
  • Kirouksen aikana kohteella on haitta hyökkäysheittoihin sinua vastaan.
  • Kirouksen aikana kohteen pitää heittää viisaus-pelastusheitto jokaisen vuoronsa aluksi. Kohteen epäonnistuessa pelastusheitossa, hän ei tee sillä vuorolla mitään.
  • Kirouksen aikana hyökkäyksesi ja loitsusi tekevät 1n8 kuolonvahinkoa lisävahinkona kohteelle.

Kirouksen kumoaminen -loitsu purkaa tämän loitsun vaikutuksen.

Voit myös sopia pelinjohtajan kanssa, voiko tällä loitsulla olla joku muu vaikutus kuin jokin yllä luetelluista.

Korkeammilla loitsuvarauksilla. Jos loitsit tämän loitsun käyttäen neljännen piirin loitsuvarauksen, loitsun kesto kasvaa 10 minuuttiin. Jos loitsit tämän loitsun käyttäen viidennen piirin loitsuvarauksen, loitsun kesto kasvaa 8 tuntiin. Jos loitsit tämän loitsun käyttäen seitsemännen piirin loitsuvarauksen, loitsun kesto kasvaa 24 tuntiin. Jos loitsit tämän loitsun käyttäen yhdeksännen piirin loitsuvarauksen, loitsu kestää siihen saakka kun se puretaan. Käyttämällä viidennen piirin tai korkeamman loitsuvarauksen, loitsu ei vaadi enää keskittymistä.


Ylätaso Kolmannen piirin loitsut

Edellinen Kirouksen kumoaminen

Seuraava Kiveen sulautuminen