Kehonmuutos

2-piirin muovaaminen

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: itse

Komponentit: taikasana, ele

Kesto: keskittyminen, korkeintaan 1 tunnin verran

Voit loitsiessasi valita jonkin alla mainituista vaihtoehdoista, joka kestää loitsun keston ajan. Voit myös vaihtaa olomuotoa toiseksi kesken loitsun keston.

Vedenalainen sopeutuminen. Muutat kehoasi sopeutumaan vedenalaiseen ympäristöön. Sinulle kasvaa kidukset ja käsistäsi tulee räpylämäiset. Voit hengittää veden alla ja uintinopeutesi kasvaa samaksi kuin normaali kulkunopeutesi.

Muokkaa ulkonäköä. Voit muuttaa piirteitäsi toisen näköiseksi. Saat itse päättää, miltä näytät. Voit valita pituutesi, painosi, kasvonpiirteesi, äänesi ja hiusten pituuden ja värin sekä tunnuspiirteet. Voit näyttää toisen lajin edustajalta, vaikkakaan ominaisuutesi eivät muutukaan. Et voi muuttaa itseäsi kokoluokaltaan eri kokoiseksi olennoksi etkä voi kasvattaa eri määrää raajoja. Voit myös vaihtaa olomuotosi toiseksi loitsun keston aikana käyttämällä toiminnon.

Luontaiset aseet. Voit kasvattaa itsellesi raatelukynnet, torahampaat, sarvet tai luupiikit loitsun avulla. Aseettomat hyökkäyksesi aiheuttavat 1n6 pistettä viilto-, pisto- tai murskausvahinkoa valitsemasi luontaisen aseen mukaan. Saat myös pätevyyden aseettomiin hyökkäyksiin. Nämä luontaiset aseet lasketaan maagisiksi aseiksi, ja saat myös +1 bonuksen hyökkäys- ja vahinkoheittoihin.


Ylätaso Toisen piirin loitsut

Edellinen Kaarnaiho

Seuraava Kiehtova