Hidastus

3-piirin muovaaminen

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: 48 metriä

Komponentit: taikasana, ele, aines (pisara siirappia)

Kesto: keskittyminen, korkeintaan 1 minuutin

Tällä loitsulla voit hidastaa ajan kulkua korkeintaan kuudelta olennolta kantamalla, jotka mahtuvat 16x16x16 metrin kokoisen kuution sisään. Jokaisen loitsun kohteena olevan olennon pitää heittää viisaus-pelastusheitto. Jos olento epäonnistuu pelastusheitossa, on se loitsun vaikutuksen alaisena loitsun keston ajan. Olennon kulkunopeus puolittuu, sen puolustukseen ja ketteryys-pelastusheittoihin tulee -2 muutos, ja se ei voi tehdä reaktiotoimintoja. Omalla vuorollaan kohde voi tehdä joko normaalin toiminnon tai bonustoiminnon, mutta ei molempia. Kohde ei myöskään voi hyökätä kuin kerran, vaikka normaalisti voisikin hyökätä useammin.

Jos loitsun vaikutuksen alaisena oleva olento yrittää loitsia, saat heittää n20. Jos heiton tulos on 11 tai suurempi, loitsu tapahtuu vasta kyseisen olennon seuraavalla vuorolla ja olennon täytyy käyttää toiminto saadakseen loitsu valmiiksi. Jos kohde ei toimi niin, loitsu menee hukkaan.

Hidastuksen vaikutuksen alaisena olevat olennot heittävät viisaus-pelastusheiton jokaisen vuoronsa lopuksi. Onnistuneessa pelastusheitossaan loitsun vaikutus lakkaa.


Ylätaso Kolmannen piirin loitsut

Edellinen Epäkuollut palvelija

Seuraava Huomaamattomuus