Eläinlähetti

2-piirin lumoaminen (rituaali)

Loitsimisviive: 1 toiminto

Kantama: 12 metriä

Komponentit: taikasana, ele, aines (ruuan murunen)

Kesto: 24 tuntia

Tämän loitsun avulla voit käyttää eläintä kuljettamaan viestiäsi. Valitse pikkiriikkinen eläin, jonka näet loitsun kantamalla (esimerkiksi orava, sinirinta tai lepakko). Kerrot eläimelle määränpään (paikka, jossa olet joskus käynyt) ja viestin kohteen yleisellä tasolla “kaupungin vartioston asuun pukeutunut henkilö” tai “punahiuksinen kääpiö, jolla on suippo hattu”. Kerrot myös eläimelle viestin, joka saa olla korkeintaan 25 sanaa pitkä. Tämä eläin kuljettaa viestiäsi kohti määränpäätä loitsun keston ajan. Lentävät pikkiriikkiset eläimet voivat kulkea 80 kilometriä päivässä ja maalla kulkevat 40 kilometriä.

Kun lähetti pääsee perille, se toimittaa viestisi kuvailemallesi kohteelle puhuen äänelläsi. Lähetti puhuu vain olennolle, joka vastaa kuvausta. Jos lähetti ei pääse perille ennen loitsun päättymistä, viesti häviää ja lähettinä toimiva eläin lähtee paluumatkalle alueelle, jossa loitsu loitsittiin.

Korkeammilla loitsuvarauksilla. Jos loitsit tämän loitsun käyttäen kolmannen tai sitä korkeamman piirin loitsuvarauksen, loitsun kesto pitenee 48 tunnilla jokaista loitsuvarauksen piiriä kohden, joka on toista piiriä korkeammalla.


Ylätaso Toisen piirin loitsut

Edellinen Ehdotus

Seuraava Eläinten tai kasvien löytäminen